top of page

REFERENCER - Shopexpert

Shopexpert.png

Shopexpert

Økomatch har haft en kæmpe betydning for hvordan vi i dag benytter os af Visma.net i vores dagligdag. Vi har siden starten af samarbejdet, arbejdet sammen om hvilke opgaver som skulle varetages af hvem, og vi har siden starten været i stand til stort set at vende ryggen til, dog med ugentlig sparring og samtaler omkring eventuelle udfordringer. Vi har endnu til gode at finde en udfordring som Økomatch ikke har kunnet hjælpe os med, og jeg tvivler på dagen kommer, hvor vi ikke kan finde en løsning. Visma.net er en forholdsvis ny løsning, og er et komplekst ERP system som kræver den rette opsætning. Selve opsætningen har Økomatch været en kæmpe del af, og det har været helt essentielt at tingene er blevet konteret korrekt ud fra de informationer som vi har sendt i gennem vores egen udviklede back-end.

Vi er tilknyttet konsulenten Tina Poder, og det fungerer super godt for os. Det er rart at blive mødt af en fleksibel konsulent, som tager telefonen og hvis forhindret svarer tilbage senere uden man selv skal opsøge hende igen. Tina er super løsningsorienteret og ønsker at gøre tingene på den nemmeste måde, og opsætte løsninger som er langvarige i stedet for ”quick-fixes”.

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om hvilke systemer der passer til dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit regnskab.

bottom of page