top of page

KUNDER

Referencer - det siger vores kunder om os

Bodil uden baggrund2.png
EVIA_edited.jpg

EVIA

Vi indledte et samarbejde med Økomatch og konsulent Tina Poder for 1½  år siden.

Tina og Økomatch har på meget kompetent og fleksibel vis håndteret en indledningsvis relativt kompleks selskabsstruktur med både danske og internationale ejere med efterfølgende ændringer i både ejerskab og selskabsstruktur.

 

Jeg kan kun give Øko-match mine varmeste anbefalinger.

- Mikala Kreiser / Adm. direktør

Shopexpert.png

Shopexpert

 

Økomatch har haft en kæmpe betydning for hvordan vi i dag benytter os af Visma.net i vores dagligdag. Vi har siden starten af samarbejdet, arbejdet sammen om hvilke opgaver som skulle varetages af hvem, og vi har siden starten været i stand til stort set at vende ryggen til, dog med ugentlig sparring og samtaler omkring eventuelle udfordringer.

 

Vi har endnu til gode at finde en udfordring som Økomatch ikke har kunnet hjælpe os med, og jeg tvivler på dagen kommer, hvor vi ikke kan finde en løsning.

- læs mere

- Thomas Brandt Svendsen 

Logo helm.png

helm

Vi kan anbefale Økomatch som Visma.net partner, da de har en rigtig god forretningsforståelse og altid går efter den løsning, der er den rigtigste for os. De forstår altid, hvad vores behov er.

Helm manglede overblik og styring og derfor besluttede Helm I/S i 2018 at skifte økonomisystem.

- læs mere

 

- Martin Helm og Henrik Helm / Ejer Helm I/S

image.png

Aage Christensen A/S

 

Vi har tidligere i 2017 arbejdet sammen med Økomatch, hvor vi fik opsat konti, procedurer og arbejdsgange ifm. e-conomic’s Projektmodul og det har vi været meget glade for.
 

Derfor kontaktede vi Økomatch igen i december 2023, da vi stod med større udfordringer end vi selv kunne løse ifm. integrationen af lagerstyring fra e-conomic til Rackbeat.
 

Konsulenten fra Økomatch kunne hurtigt hjælpe os med at få klargjort problemerne og komme med forslag til, hvordan vi kunne løse det. Derudover havde Økomatch erfaring med tidligere integrationer og kunne derfor trække på support fra Rackbeat og e-conomic samt presse på, når tingene tog lidt for lang tid.
 

Vi har endnu en gang været glade for samarbejdet, og får vi brug for hjælp eller en sparringspartner igen, så vil vi til hver en tid kontakte Økomatch. Vi sender vores bedste anbefalinger.

Jette Gørtz Andersen / Teamleder og regnskabsansvarlig

finlow-logo-300x33.jpg

Finlow VVS A/S

 

Vi besluttede for et halvt års tid siden at skifte vores ERP system C5 ud med noget mere

tidssvarende. Valget faldt på e-conomic, som anbefalede os at tage kontakt til Økomatch.

Økomatch hjalp os med hele opsætningen, som ud over selve e-conomic også kom til at bestå af en integration fra ordrestyring til e-conomic. Økomatch blev således vores projektledere og kom til at stå for opsætning, indlæsning af data og undervisning i e-conomic.

Og vi må sige, at det fungerede fuldstændigt gnidningsfrit. De forstod, hvad vi ønskede os af et nyt ERP system, og de gav os samtidig modet på at rydde op i alle vores gamle data, som vi havde ønsket i lang tid.

Vi har på intet tidspunkt været nervøse i processen og hvis vi havde et spørgsmål eller et problem, så var der Ditte (projektleder fra Økomatch), til at løse det. Jeg kan faktisk ikke forestille mig, at det kunne være gjort uden Økomatch.

Sacha Søndergaard Jensen 

Xstream logo.png

Xstream

 

Vi har arbejdet sammen med Økomatch gennem mere end to år og har gennem den periode været istand til, at reducere vores
omkostninger til bogføring samt markant forbedret, processerne omkring månedsafslutninger og revision. 

 

- Michael Rasmussen / CEO  

1556630205819.jpg

Friis Andersen Arkitekter A/S

Vi har i samarbejde og med professionel rådgivning fra Økomatch fået implementeret vores nye økonomisystem e-conomic for ca. 1 1/2 år siden, og det har reduceret vores tid på bogføring i dagligdagen, månedsafslutninger m.v.

Vi har et super samarbejde og får den rådgivning og svar på vores spørgsmål, vi har brug for, fra vores konsulent hos Økomatch. Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg kan varmt anbefale Økomatch til alle, der skal have nyt økonomisystem og hjælp i det hele taget til div. bogføring m.v.

- Maibritt Løvhøj / Økonomimedarbejder

CRM-Nordic_135.jpg

CRM Nordic ApS

Vi har i CRM Nordic valgt at lægge alle vores administrative opgaver, indenfor økonomi og bogføring over til Økomatch.

 

Jeg har kendt Økomatch fra et netværk vi har siddet i sammen. Jeg har aldrig været i tvivl om hvis jeg skulle have hjælp til det en dag, ville jeg bruge Økomatch da de altid har virket for mig, som utrolig professionelle og grundige.

- læs mere

 - Ronni Thomasen / CSO, Partner

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om hvilke systemer der passer til dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit regnskab.

bottom of page