top of page

VISMA.NET CERTIFICERET PARTNER

Visma partner logo.png

Funktioner i visma.net

Visma.net er et moderne forretningssystem, komplet bygget i skyen til virksomheder, der ønsker at automatisere rutineopgaver og spare tid. 

  • Automatiseringer: Få det fulde overblik over jeres regnskab og virksomhed og automatisér arbejdsprocesser for færre fejl og et mere korrekt regnskab.

  • Varelager: Med Visma.net får I det fulde overblik over aktuel lagerbeholdning, reserverede varer og den totale værdi af lageret.

  • Autopay: Med bankintegration håndterer I alle banktransaktioner direkte i Visma.net. Få fuld kontrol over indgående og udgående transaktioner uden at logge på netbank.

  • Integrationer: Skræddersy Visma.net til jeres behov med gennemtestede integrationer, der kan binde hele jeres forretning sammen. 

Og mange flere funktioner. Se også Visma.net hvis du vil vide mere om systemet, eller kontakt os her så vi kan fortælle om hvordan systemet kan hjælpe din virksomhed.

Visma.net_-768x500.png

Vores Visma.net team består af 4 certificerede konsulenter, som er klar til at hjælpe dig sikkert ind i fremtidens økonomisystem Visma.net.

 

Vi har en solid regnskabserfaring, som giver os en fuldstændig forståelse for hvordan et økonomisystem skal fungere, og dette gør os unikke i vores måde at opsætte systemer på.

Vi kan følge dit projekt helt til dørs, lige fra de indledende møder hvor vi hører om jeres forretning, til opsætning af systemet og efterfølgende bogføring og oplæring i brugen af jeres system.

 

Vi sætter altid automatisering højt på dagsordenen! Dette går hånd i hånd med Visma.nets målsætning om at automatisere alle daglige rutiner i regnskabsfunktionen. Visma.net er en ny måde at tænke bogføring på, der giver mulighed for store tidsbesparelser og derfor kan have enorm værdi for vores kunder.

Vores tilgang til opgaven omkring implementering af Visma.net er at forstå vores kunders virksomheder til bunds gennem workshops og beskrivelser. På denne måde sikrer vi, at der ikke kommer overraskelser senere hen i processen. Vi lægger vægt på kommunikation i et enkelt og tydeligt sprog.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende møde for en præsentation af visma.net samt en gennemgang af behov og ønsker.

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om hvilke systemer der passer til dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit regnskab.

bottom of page