top of page

SAMARBEJDE

Stærkt samarbejde

Dygtige regnskabskonsulenter!
Sammen finder vi den bedste og
smarteste løsning for jer.

Vi udvikler rutiner og systemer til alt fra den nystartede ildsjæl, den mellemstore håndværksvirksomhed til den veletablerede industrivirksomhed.

Vores opgaver kan variere fra outsourcing af hele virksomhedens regnskabsfunktion, til enkeltstående projekter omkring økonomirutiner.

e-conomic_primary_logo_pos_rgb.png
erp.png

Jeg vil gerne kontaktes omkring samarbejde

Tak for din henvendelse!

Økomatch har arbejdet sammen med e-conomic siden 2003 og har derfor et gennemgående kendskab til hele systemet og alle funktioner.

ØkoMatch´s filosofi bygger på samarbejde og tillid kunde og leverandør imellem. Det er vigtigt for os at finde den rigtig balance mellem det arbejde kunden selv ønsker at udføre, og det der ønskes outsourcet. Det gøres bedst i en tæt dialog, hvor mulighederne analyseres udfra ønsker og behov, og altid med kunden i centrum.

På samme måde samarbejder vi også med revisorer, advokater og skatteeksperter, når vi vurderer at det er påkrævet. Vi er derfor en del af et professionelt  netværk, som kan sikre optimale løsninger  for vores kunder.

ØkoMatch samarbejder med flere leverandører af forskellige økonomisystemer som f.eks.

• C5
• Navision
• Advosys
• e-conomic

Sidstnævnte er et internetbaseret system, som mange af vores kunder er rigtig glade for. Derfor kører vi et tæt samarbejde med e-conomic for at optimere mulighederne for vores kunder og fremsætter ønsker for fremtiden . Bl.a. har vi oparbejdet stor viden indenfor lagerregistrering og projektstyring i nævnte system.

Du har mulighed for at prøve systemet i en demoversion ved at benytte nedenstående link

www.e-conomic.dk

eller at logge dig på systemet, hvis du allerede har en aftale:

Login

bottom of page