top of page

ØKONOMISYSTEMER

Hvad skal jeg vælge?

Hos Økomatch rådgiver vi dig gerne til hvilket økonomisystem du bør vælge ud fra din virksomheds behov. Det kan f.eks. være hvis du er nyopstartet og endnu ikke har et økonomisystem, men det kan også være at din virksomhed er vokset så der er brug for et større system. 

Vores regnskabskonsulenter er superbrugere i regnskabssystemerne Dinero, E-conomic og Visma.net, så uanset hvor stor eller lille din virksomhed er, så kan vi hjælpe dig.
Udover at kunne hjælpe dig med dine daglige regnskabsrutiner, kan vi også hjælpe dig med support omkring brugen af dit økonomisystem, så du hele tiden kan holde øje med din økon
omi og samtidig undgår at bruge for mange resourcer.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med din virksomheds lønadministration. Vi er superbrugere i lønsystemerne Danløn og Dataløn, og vi kan assistere dig med alt indenfor løn, herunder daglig lønadministration, tidsfrister og ikke mindst indberetninger. Vores arbejde er altid med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed, og vi sørger for at du kan føle dig tryg så du har mere tid til din virksomheds kernekompetencer.

Hos Økomatch har vi et indgående kendskab til stort set alle økonomisystemer, der anvendes i Danmark. Dette betyder, at vi vil kunne bogføre og lave en afstemt revisionsmappe uanset hvilket system, du har valgt at benytte. Vi vil også kunne vejlede dig i, om du med fordel kunne overveje et andet system, såfremt dine behov og rutiner indikerer, at dette kunne være en fordel for dig og din virksomhed. Udover at kunne hjælpe dig med dine daglige regnskabsrutiner, vil vi også kunne hjælpe dig med support omkring brugen af dit økonomisystem, enten via vores egne konsulenter eller via vores nøje udvalgte samarbejdspartnere. Her er et udvalg af de økonomisystemer vi er superbrugere af:

 

• e-conomic
• Visma.net
• C5
• Navision

Omkring lønsystemer er vi superbruger af:

• Danløn
• Dataløn/Bluegarden

Slider-300x135.jpg

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om hvilke systemer der passer til dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit regnskab.

bottom of page