top of page

BOGHOLDERI OG REGNSKABSASSISTANCE

Hos Økomatch har vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med regelmæssig bogføring og generel regnskabsassistance.

Som vores kunders eksterne partner, kan vi være alt, lige fra virksomhedens bogholder til den ekstern regnskabschef.

 

I bestemmer selv, om vi skal bogføre et enkelt bilag, styre hele bogholderiet med fast hånd eller måske rådgive om valg af økonomisystem.

✔ Budgetlægning og likviditetsstyring
✔ Bogføring af bilag
✔ Lønkørsel
✔ Indberetning til offentlige myndigheder
✔ Kreditorstyring
✔ Debitorstyring
✔ Udarbejdelse af materiale til revisor

Regnskabsassistance – hele vejen rundt

Siden starten i 2000 har vi ydet regnskabsassistance til en lang række virksomheder indenfor vidt forskellige brancher. Vi har blandt andet hjulpet iværksættere med at starte virksomheder op, vi har ryddet op i mange regnskaber, hvor tingen var gået galt, kørt rigtigt mange lønkørsler og ikke mindst hjulpet vores kunder med de daglige opgaver omkring bogføring.

 

Vores kunder fortæller, at de sætter pris på den måde, vi kan gøre de svære ting lette på. Af samme grund benytter vi altid brugervenlige økonomisystemer f.eks. det net-baserede e-conomic, når vi overtager hele eller dele af vores kunders økonomifunktion.

 

Med Økomatch som samarbejdspartner indenfor regnskabsstyring har I altid styr på bilagene. Sammen finder vi et regnskabssystem, som styrer og systematiserer jeres fakturering, lønudbetalinger og øvrige økonomi. Vi hjælper også gerne med at sætte økonomisystemet op og få det op at køre. Økomatch hjælper også med udarbejdelse af budget, som vi opfatter som et uundværligt værktøj i enhver virksomhed. Budgettet er den røde tråd, som kan fortælle virksomheden om konsekvenser ved forskellige beslutninger.

Moms

Hos Økomatch hjælper vi med at beregne og indberette moms.

Dansk Moms

EU Moms

Norsk Moms

One Stop Shop moms

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om hvilke systemer der passer til dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit regnskab.

bottom of page