top of page

PROJEKTSTYRING

Specialiseret i Projektmodulet i e-conomic.

Økomatch har gennem de seneste år specialiseret sig i brugen af Projektmodulet i e-conomic.

 

Vores styrke ligger i vores viden omkring regnskab og bogføring kombineret med, at vi bruger en del tid på sammen med kunden at specificere kundens behov og ønsker.

 

Herefter er det i langt de fleste tilfælde muligt at passe kundens ”sekskantede” billede” ind i e-conomic´s ”firkantede” billede.

Da vi tager udgangspunkt i e-conomic, som med deres standardsystem ikke kan tilbyde tilretninger for den enkelte kunde, starter vi således det rigtige sted.

Vi har sat projektstyring op for meget forskellige virksomheder med meget forskellige behov og krav.

 

Vi har sat projektstyring op for flere virksomheder, som får tilskud til deres projekter fra bl.a. ministerier, men som samtidig fakturerer flere kunder på samme projekt.

 

Noget som kræver en vis bøjning af systemet, men som stadig kan klares inden for de givne rammer. Opgaver som disse kræver, at mulighederne drøftes grundigt igennem med kunden.

 

Dette er kun muligt efter at Økomatch har opnået en god forståelse og indsigt i kundernes forretningsgange.

 

En indsigt som ofte er kommet, fordi Økomatch i forvejen har stået med ansvaret for det daglige bogholderi, men som også kan opnås ved blot at bruge den fornødne tid på at analysere situationen sammen med kunden.

 

Vi har løst opgaver for virksomheder indenfor IT, som selv har forsøgt sig med opsætning af projektstyring, og som har måtte ”kaste håndklædet”, fordi de ikke har haft det fornødne overblik over den regnskabsmæssige del af systemet og i virkeligheden ikke har kendt deres egne ønsker. I nogle af disse tilfælde, er vi i stand til ved hjælp af lidt omposteringer og ændringer til opsætningen at løse problemerne.

 

I andre tilfælde har det været nødvendigt at afslutte alle sager og starte forfra.

 

Vi har ligeledes kunder indenfor byggebranchen: både arkitekter og håndværkere som med stor
fordel benytter projektmodulet.

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om hvilke systemer der passer til dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit regnskab.

bottom of page